ProGold bestaat 25 jaar!

Dit jaar vieren we een mijlpaal: ons prachtige merk ProGold schittert al 25 jaar op de markt!

Wat ooit begon als een bescheiden assortiment kwasten en verfrollers, is nu uitgegroeid tot een uitgebreid assortiment professionele schildersgereedschappen.

 

De groei van ProGold is te danken aan de intensieve samenwerking met Vedined deelnemers, die direct contact hebben met professionele schilders. Deze samenwerking heeft geleid tot de uitbreiding van het assortiment met hoogwaardige producten, waaronder schuurmiddelen, kitten, glasweefsel, reparatiemiddelen, verdunningen en diverse andere schildersgereedschappen.

 

Alle ProGold producten ondergaan grondige tests, uitgevoerd door ervaren vakschilders en in de laboratoria van Sigma. Alleen producten die voldoen aan zowel de praktische eisen van schilders als de technische standaarden van Sigma worden opgenomen in het ProGold assortiment. Hierdoor is het assortiment nauwkeurig afgestemd op de behoeften van de professionele schilder.

 

ProGold blijft zich richten op innovatie en kwaliteit en kijkt met trots terug op 25 jaar betrokkenheid bij het ondersteunen van schilders bij het leveren van hoogwaardig vakmanschap. Wij kijken uit naar verdere groei en succesvolle samenwerkingen in de komende jaren.